Nieuws & Projecten

Welkom op onze nieuws & projecten pagina

In dit deel van onze website houden we jullie op de hoogte van allerhande nieuwtjes van Gopa keukens en de merken waar we mee samenwerken. Op die manier kan iedereen up to date blijven aangaande nieuwe toestellen, nieuwe materialen en nieuwe technieken die we toepassen. Als je graag het laatste nieuws wilt weten, filter je deze pagina op nieuws.

Om de projecten te zien, filter je op projecten. Je vindt al een heel deel foto's van onze realisaties terug op onze Facebookpagina, Pinterest pagina en natuurlijk op onze website zelf. Maar hier gaan we even wat dieper ingaan op één bepaald project. Op die manier krijgen jullie wat meer te zien van onze realisaties.

Hou dus zeker deze pagina in het oog!

KEUKENEILAND IN THE PICTURE

Lekker gezellig interactief met je gezin, vrienden of familie bezig zijn als je aan het koken bent dan is de keuze voor een keukeneiland ideaal. Alles draait rond de keuken waarbij de kok van dienst de hoofdrol speelt. Een eiland zorgt ook voor een sociale en huiselijke sfeer in de woning.

Om de keuze voor een keukeneiland te bepalen vertrek je vanuit de ruimte die hebt. Je hebt voldoende ruimte nodig om rond het eiland te circuleren.

Keukeneiland met tafel en stoelen

Wanneer je voldoende ruimte hebt is een zitfunctie aan je eiland zeker het overwegen waard.

Wil je graag een normale tafelhoogte aan je eiland dan werk je altijd met twee niveau verschillen. Het is minder strak dan één rechte lijn maar je kan dan wel kiezen om twee materialen te combineren.

Strak eiland

Hoe je liever van een strakke keukeneiland dan kies je ervoor dat alles één strakke lijn is.

Hierbij vormen het werkblad en eettafel één mooi geheel.

Je moet dan hier gebruik maken van hoge stoelen. 

Keukeneiland met barfunctie

Kies je voor een keukeneiland waarbij het werkblad vijftig centimeter verder uitkomt,

dan moet je gebruik maken van krukken door ze onder het uitstekend werkblad te plaatsen.

Altijd fijn om daar je ontbijt of snelle hap te nuttigen. Ook ideaal om gezellig wat te aperatieven.

Dampkap

Wil je graag een kookplaat integreren in je eiland maar een hangende dampkap die het zicht belemmert houdt je tegen.

Dan is de kookplaat van BORA met zijn geïntegreerde dampkap de ideale oplossing.

Deze dampkap zuigt wasem en geurtjes naar beneden af daar waar ze tijdens het koken ontstaan: direct bij het kookveld!

Opstelling keukeneiland

Bij de opstelling van een keukeneiland en het vast gedeelte moet goed over nagedacht worden. Hierbij speelt ergonomisch werken een heel belangrijke rol. De gouden regel is het gebruik maken van de keukendriehoek of werkdriehoek. Hoe beter de indeling hoe minder afstanden je moet afleggen en hoe sneller en nauwkeuriger je kan werken. De af te leggen afstand wordt vooral bepaald door de kookplaat, afwasbak en koelkast. Samen vormen ze de keukendriehoek of werkdriehoek. 

Ontdek wat wij nog voor u kunnen realiseren 

moderne keukens     landelijke keukens     keuken kopen     keukens limburg     antieke keukens     mooie keukens     Engelse keukens     keukeninrichting     keukeneiland     hoogglans keukens