Maak een afspraak

keukeneiland

Een keukeneiland op maat
in Limburg

Een keukeneiland kopen doe je bij GOPA keukens.

'Uniek' mag je bij ons trouwens erg letterlijk nemen. Omdat we elke keuken tot op de maat opmeten en afwerken, verlaten geen twee dezelfde keukens ons atelier. De 'gemakkelijke weg' staat niet in ons woordenboek.

Bestel je bijvoorbeeld hangkasten voor je maatkeuken? Dan ontwerpen wij je kasten zo hoog mogelijk, zodat je geen ruimte verliest met nutteloze bekleding boven de kasten.

Een maatkeuken van Gopa Keukens, dat is

  • 15 jaar garantie
  • Maatwerk uit eigen atelier en lakkerij
  • 50 jaar ervaring
  • Levenslange service
  • Géén voorschot
  • Van fabrikant naar plaatsing, geen tussenleveranciers

Contact en openingsuren

Langs deze weg willen wij de firma Gopa bedanken voor de prima uitvoering, de goede kwaliteit en de correcte afspraken die werden gemaakt en nageleefd door uw medewerkers. Met name de twee monteurs Joren en Andy hebben prima werk afgeleverd en zijn zeer klantvriendelijk.

Uiteraard ook alle andere medewerkers van Gopa, bedankt voor hun vakmanschap en inzet. 

Wij zullen bij onze familie, vrienden en kennissen de firma Gopa dan ook warm aanbevelen.

 

 

Frank en Elke Hermans-Baeten

Ons vakmanschap voor jouw droomkeuken

Zonder warme aanpak, geen warme keuken. Verwacht je bij onze eerste kennismaking dus niet aan gegoochel met cijfers, maar aan een goed gesprek.

Alleen als we jou en je wensen beter leren kennen, kunnen we aan de slag met ons ontwerp. Daarbij spelen zowel praktische overwegingen als stijlvoorkeuren een belangrijke rol. We nemen dan ook graag de tijd om je de voor- en nadelen van de
verschillende materialen uit te leggen.

Wist je dat we bij Gopa Keukens alles zelf maken? Dankzij onze ervaren vakmensen leveren we steeds opnieuw landelijke keukens af die tientallen jaren meegaan als nieuw.
Is er toch een herstelling nodig? Ook dan staan we voor je klaar! Dit voor ieder type keuken met of zonder keukeneiland.

Vragen of afspraak maken?
Contacteer ons

Alle velden dienen ingevuld te worden