Moderne
keuken

moderne witte keuken
moderne keuken Maaseik
strakke witte keuken
keuken met eiland
eigentijdse keuken
corian keuken
witte keuken met kookeiland
eigentijdse keuken met hout
zwarte moderne keuken
zwarte design keuken
unieke eigentijdse keuken
groot keukeneiland in loft

De moderne keuken is de perfecte aanvulling op een stijlvolle, strakke woning.
Van mat tot glanzend, trendy tot modern, eenvoudig tot gesofisticeerd, … al onze moderne keukens baden in de klasse die jouw woning verdient.

Om de moderne uitrusting van je keuken helemaal compleet te maken, heb je bij Gopa Keukens een ruime keuze uit de nieuwste elektronische toestellen.

Wil je je keuken naar een hoger niveau tillen? Denk dan bijvoorbeeld aan een espressomachine, stoomoven, warmhoudlade, wijnkoeler of Amerikaanse koelkast.
Dankzij onze goede relatie met onze leveranciers, kunnen we bovendien een uitstekende naservice bieden

Design keukens

Voor veel gezinnen is de keuken tegenwoordig de drukstbezochte ruimte van het huis. Het is niet langer alleen een plek om heerlijke gerechten te bereiden en samen te eten. Heel wat moderne keukens lenen zich perfect om nog snel een werkopdracht af te ronden, ’s avonds heerlijk te ontspannen met een glaasje wijn, vrienden te ontvangen, of voor kinderen om zorgeloos te spelen in een frisse omgeving.

Hoe jij de functie van je keuken ook invult, wij zorgen ervoor dat het je favoriete leefruimte wordt. Een belangrijke reden waarom onze moderne keukens zo in de smaak vallen, is dat we het hele ontwerp- en plaatsingsproces volledig in eigen handen hebben.

We nemen jouw wensen tot in de kleinste details mee naar ons atelier. Wanneer je keuken gebruiksklaar is, werken we ook zelf de plaatsing af tot in de puntjes.

Zijn design keukens niet jouw ding? Ga dan voor een stijl die beter bij jou en je woning past!

Langs deze weg willen wij de firma Gopa bedanken voor de prima uitvoering, de goede kwaliteit en de correcte afspraken die werden gemaakt en nageleefd door uw medewerkers. Met name de twee monteurs Joren en Andy hebben prima werk afgeleverd en zijn zeer klantvriendelijk.

Uiteraard ook alle andere medewerkers van Gopa, bedankt voor hun vakmanschap en inzet. 

Wij zullen bij onze familie, vrienden en kennissen de firma Gopa dan ook warm aanbevelen.

 

 

Familie H. uit Ophoven